Çanakkale'de Düzenlenen Okullar Arası Mahalli Küçükler Satranç Turnuvasında A Takımımız İl İkincisi, B Takımımız İl Beşinci Oldu.

5-6-7 Mart tarihlerinde Çanakkale'de düzenlenen Okullar arası Mahalli Küçükler Satranç Turnuvasını okulumuzun satranç takımı ilçemizi iki takımla temsil etti. Üç gün içerisinde Çanakkale Bahçeşehir Koleji, İsmail Kaymak Koleji, Cevat Paşa Ortaokulu, FMA Koleji ve İstek Koleji gibi rakipleriyle beşer maç oynayan her iki takımımızdan Küçükler Genel A takımımız il ikincisi, Küçükler Genel B takımımız ise il beşincisi olarak turnuvadan ayrıldı. A takımımız Yiğit Selen, Göktuğ Taşdöven, Halit Güvenç, Ömer Faruk Erpulat ve Barış Batuğ Abi'den B takımımız ise Semih Kerem Çakır, Toprak Olgun,Kaan Avcı ,Ece Korkmaz ve Uygar Felek'ten oluşmaktaydı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi başarılarılarından ötürü tebrik ediyoruz.

09.03.2024 62

SatrançSatrançSatrançSatrançSatranç