Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Şubat Ayı Faaliyeti Olan “ Deyim ve Atasözleri” Etkinlikleri Yapıldı.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı faaliyeti olan “ Deyim ve Atasözleri” etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz drama ile deyim ve atasözlerini anlatmaya çalıştı, resimleme çalışmasıyla ise hem keyifli vakit geçirdi hem de yeni deyimler ve atasözlerini öğrendi. Ortaya çıkan resimlerin bazıları sınıf panosunda sergilendi.

12.02.2024 64

Dilimizin zenginlikleriDilimizin zenginlikleriDilimizin zenginlikleriDilimizin zenginlikleriDilimizin zenginlikleriDilimizin zenginlikleriDilimizin zenginlikleri